Parkinson syge                              

Infusionsterapi neria™

Parkinson’s disease.jpg

Hvad er Parkinson's sygdom?

Parkinson’s sygdom er en lidelse i centralnervesystemet, hvilket medfører forringelse af patientens motoriske færdigheder, tale og andre funktioner. Nogle patienter kan ikke kontrollere deres sygdom med medicin, hvilket kan resultere i uforudsigelige udsving i lidelsen.


Behandling af Parkinson's sygdom med Apomorphin®

Apomorphinhydrochlorid anvendes til behandling af Parkinson’s sygdom. Det ordineres ofte til patienter, der ikke reagerer som ønsket på andre typer behandlinger, eller som oplever hyppige perioder med mindre kontrol. Stoffet virker hurtigt og pålideligt, så folk der skal være aktive på bestemte tidspunkter, kan fortsætte med deres normale aktiviteter.

Apomorphin indgives subkutan:

  • Ved injektion med et intermitterende engangspen
  • Som en kontinuerlig infusion ved hjælp af en infusionspumpe og et infusionssæt


Infusionsterapi med Apomorphin®

Kontinuerlig infusionsterapi med Apomorphin kan bidrage til at forbedre livskvaliteten hos patienten. Patienten anvender en batteridrevet infusionspumpe til at levere en udspecificeret mængde af stoffet, når det er nødvendigt, og justerer mængden efter behov i løbet af dagen.

For at levere Apomorphin anlægger patienten et infusionssæt under huden, og forbinder det med infusionspumpen. Patienten skal skifte infusionssættet mindst én gang dagligt.


Apomorphin® og neria™ infusionssæt

neria™ infusionssæt er testet (in vitro) for sikker brug med Apomorphin1 .Kvaliteten og designet af neria™ infusionssæt  gør dem til et glimrende valg for Parkinsonpatienter, der behandles med Apomortphin.


Kliniske studier

Kliniske studier viser, at neria™ infusionssæt minimerer smerte ved indførelse samt reducerer risici for nåle- og stikrelaterede traumer.2,3

For fulde kliniske referencer, kontakt venligst ConvaTec Infusion Care på email info.infusion-set@unomedical.com.