Sundhedsøkonomi

Sundhedsøkonomi

Hos ConvaTec arbejder vi med værdibaseret sundhed ved at tilbyde innovative produkter, der er udviklet med fokus på patientens og sundhedspersonalets behov.

På den måde bidrager vi til reduceret indlæggelsestid, forbedrede behandlingsforløb, mere livskvalitet for den enkelte patient og frigivelse af sundhedspersonalets ressourcer til kerneopgaver. Samlet set skaber det mere sundhedsværdi og bedre sundhedsøkonomi.

Ét eksempel på det er Flexi-Seal™ Protect Plus, et fækalkateter til håndtering af afføringsinkontinens, som er nævnt i Medicoindustriens nye casekatalog af værdiskabende medicinsk udstyr, der kan være med til at forebygge og reducere hospitalserhvervede infektioner (HAI).

Vil du vide mere om casekataloget, og hvordan ConvaTec er med til at reducere hospitalserhvervede infektioner, så kontakt venligst Market Access Manager Christel K. Prein på christel.prein@convatec.com

Og læs mere om anbefalinger til håndtering af akut diarré i intensivafdelingen hér

ConvaTec er som medlem af Medicoindustrien sammen med Regionerne, Danske Regioner og Dansk Erhverv med i FOVIS (Forum for Værdibaserede Indkøb på Sundhedsområdet).