Me Plus Logo for Website work-a-round_Wide

Service & støtte

Me+ et fællesskab med service og støtte til dig med stomi. Som medlem af me+ får du en lang række gratis fordele, der kan hjælpe dig med at leve et helt normalt liv - sådan som du gerne vil leve det.

me+ service

Hvad er me+?

Me+ er et fællesskab for stomiopererede. Fælleskabet tilbyder en række gratis fordele, du kan benytte dig af, når du har lyst og brug for det. Fælleskabet har til formål at informere, inspirere og samle borgere med stomi.

Som medlem af me+ tilbyder vi dig:

  • Konsultation, hjælp og støtte af sygeplejerske - telefonisk eller ved hjemmebesøg.
  • Me+ Recovery gentræningsprogram – med fysioterapeaut.
  • Vareprøver på stomibandager og tilbehørsprodukter.
  • Arrangementer sammen med andre med stomi.
  • Nyhedsbreve om livet med en stomi.
  • Uforpligtende besøg i vores showroom i Ballerup,hvor du kan se og røre vores produkter samt udvælge produkter og tilbehør til afprøvning.

Det er gratis at være en del af me+ fælleskabet, samt anvende fordelene i programmet. Me+ er for dig, der har en stomi - uanset type stomi og produkter du anvender. 

Tilmeld dig me+

Couple outdoors

me+ er mere en blot gode produkter - det er også værktøjer og råd der hjælper dig med at gøre dit liv med en stomi helt dit eget

At leve med en stomi kan føles som om hele dit liv bliver forandret. Det er normalt at have mange følelser og spørgsmål, men du er ikke alene. me+ fællesskabet giver dig støtte, inspiration og indsigt i, hvordan du kan leve dit liv med en stomi - på din måde. Du defineres af dine interesser, hobbyer, venner og alle de ting, der gør dig til dig - ikke af din stomi. Vi er her for at hjælpe dig med at komme tilbage til at gøre de ting, som gør dig til dig. 

me+ er tilgængelig via telefon og email.  

Telefon: 48 16 74 75 (mandag-torsdag, 8:00-16:00, fredag 8:00-15:30)

Email: convatec.danmark@convatec.com

online resources.JPG

Online ressourcer som hjælper dig med at få livet med en stomi til at fungere for dig

Det er helt naturligt at have spørgsmål, når dit liv med en stomi begynder. Vi har skabt en platform som indeholder indsigtsfulde onlineværktøjer som løbende bliver opdateret. Dette kalder vi me+ svar. me+ svar er designet til at give dig opdaterede ideér til hvordan du kan genfinde din selvtillid og blive komfortable med din stomi  — alt er samlet på ét sted og tilgængeligt, når du har brug for det. me+ svar inkluderer:

  • Pleje af din stomi
  • Vejledning i påsætning af stomipose
  • Kostråd og diæter
  • Livsstil

 

me-plus-logo-white.png