Opdatér dine oplysninger

GettyImages-1343453186.jpg

 

Vi har tidligere været i kontakt med dig vedrørende Convatec stomiprodukter og -tjenester og vil gerne bede dig om et par minutter af din tid.


I henhold til General Data Protection Regulation (GDPR) er vi forpligtet til at kontrollere de oplysninger, vi har om dig, er nøjagtige, og derfor vil vi bede dig om at opdatere dine kontaktoplysninger i formularen.

 

Vi vil også gerne holde dig opdateret med oplysninger om nye produkter og tjenester, vi kan levere for at hjælpe dig med at håndtere din stomitilstand.

Kunne du tænke dig dette, så husk at sætte kryds i feltet i formularen.

Husk også at vælge på hvilken måde vi må kontakte dig (telefon, email, brev).


Du kan selvfølgelig til enhver tid ændre mening, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet. Det kan du gøre ved at ringe til os på 48 16 74 75 eller send os en mail på convatec.danmark@convatec.com


Ha en dejlig dag!

*Obligatorisk

Hvordan dine informationer bliver brugt

Dit privatliv er vigtigt for os og vi håndterer dine oplysninger med fortrolighed. Læs venligst vores Beskyttelse af personlige data, hvor du kan finde detaljeret information om, hvordan vi beskytter og opbevarer dine oplysninger.

 

 

Du kan altid frasige dig at modtage nyheder og information, eller opsige dit medlemsskab, ved at ringe til os på tlf. 48 16 74 75 eller på email convatec.danmark@convatec.com