Leder du efter et stomisystem, der er trygt, fleksibelt og som tilpasser sig kroppens bevægelser og form? 
 Overvejer du Esteem™+ poser, der fås i et udvalg af lukkede, tømbare og urostomiposer, der passer til en række stomiformer og -størrelser?
Vælg dit konvekse produkt

Din guide til konveksitet.

 

Fra fast til fleksibel til blød konveks - vi har produkter, der passer til forskellige stomi former og forskellige livsfaser, hvad enten du er nyopereret eller du blot ønsker mere tryghed i din hverdag.

Er konveksitet noget for dig?

ConvaTec tilbyder en række muligheder, der passer til din krop og livsstil.

Besvar 3 enkle spørgsmål herunder for at lære mere om vores konvekse hudplader og poser, og om de kan fungere til din stomi.  

1

2

3

Baseret  på dine svar kan følgende muligheder være relvante for dig.

 

Din profil matcher desværre ikke en af vores konveksitetsløsninger. 

Esteem™+ Soft Convex

Esteem™+ Soft Convex er til dig, der har brug for et let tryk og en blød konveksitet, der udjævner huden omkring stomien. Esteem™+ Soft Convex kombinerer en høj grad af fleksibilitet og blødhed med en let konveksitet, der er designet til være komfortabelt og skånsom mod huden.

Esteem™+ Flex Convex 

Esteem™+ Flex Convex kombinerer komfort og fleksibilitet for dig, der har brug for en konveks hudplade. En konveks hudplade sørger for at skubbe stomien frem og holde eventuelle hudfolder væk fra stomien, så den lettere kan bandageres

Esteem™+ Firm Convex 

Esteem™+ Firm Convex er en fast og hård  konveks. Posen er sikker og komfortabel. Hudklæberen er udviklet, så den klæber godt på både tør og fugtig hud og giver en sikker vedhæftning, så huden rundt om stomien beskyttes effektivt. Vælg imellem forstanset og opklipbar. 

 

Dette er ment som en vejledning og vi anbefaler, at der foretages en fuldstændig vurdering inden du beslutter dig for hvilket produkt, der passer til dig og din stomi.

Kontakt vores vores me+™ team for at diskutere de forskellige muligheder mere detaljeret og for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Du kan tilmelde dig me+ her for at få rådgivning og et gratis og uforpligtende hjemmsbesøg af vores sygeplejersker med stor erfaring indenfor stomipleje.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 16 74 75 eller sende os en mail på convatec.danmark@convatec.com

Vi glæder os til at høre fra dig 

Venlig hilsen

Pia, Sanne og Nina 

Sygeplejerskerne hos ConvaTec

 me+ logo for website

Vælg dit konvekse produkt 

1-Icon-ExtensiveRange.png

Bredt sortiment af poser & hudplader

ConvaTecs brede sortiment af behagelige og sikre valgmuligheder af poser og hudplader giver dig mulighed for at finde det skræddersyede system, der virker bedst til din stomitype og livsstil.

2-Flexible.png

Fleksibilitet

Esteem™+ Flex og Soft Convex kombinerer en høj grad af fleksibilitet og blødhed med en let konveksitet, der er designet til at være komfortabelt og skånsom mod huden. 

 

3-GoodAdhesion.png

Udviklet til hudens sundhed & din tryghed

Den hydrokolloide hudplade er udviklet til at passe godt på huden omkring din stomi. Klæberen hæfter skånsomt men sikkert, hvilket minimerer lækage. 

4-MePlus.png

Viden, inspiration & støtte

Er du stadigvæk i tvivl om konveksitet er det rette valg for dig? Kontakt vores me+™ team og få en uforpligtnde snak med en af vores sygeplejersker, som har stor erfaring indenfor stomipleje. 

 

 

Fuldfør den konvekse produktvælger og få tilsendt en gratis vareprøve

Hvilken type konveksitet har du brug for?

I vores arbejde som sygeplejersker møder vi dagligt mennesker med forskellige stomier og forskellige udfordringer. Nogen har brug for en konveks hudplade, som skubber stomien frem og holder eventuelle hudfoldere væk fra stomien, så den letttere kan bandageres mens andre har brug for en blød konveks, der udjævner huden omkring stomien samtidig med, at den er skånsom mod huden. Der kan også være et behov for en forudstandsede konveks hudplade, der giver et betydeligt og fast tryk tæt på stomien, som anbefales til stomier i eller under hudnievau. 

Vi tilbyder dig at prøve vores konvekser poser og hudplader gratis for at finde den konveksitet, der passer til din krop og dine bevægelser. 

Kontakt os og få et gratis hjemmebesøg, hvor vi kan instuere og guide dig til det bedste valg af konveksitet. 

Ring direkte til den af os, der kører i dit område, og bestil et besøg eller en gratis vareprøve. Brug os. Vi er her for dig. 

Med venlig hilsen

Pia og Sanne

Sygeplejskerne_ Pia Sanne

 

 

Pias Univers

Velkommen til Pias Univers – stedet hvor gode råd deles og vi hjælper hinanden på vej i livet med stomi.

Måske kender du mig allerede? Eller måske ved du bare, at jeg er stomist og sygeplejerske og arbejder i ConvaTec?

Jeg er utrolig glad for mit arbejde hvor jeg besøger dig, der har fået en stomi og måske har en udfordring med det ene eller det andet. Mit store ønske og passion, er at kunne gøre en forskel for dig med stomi. Jeg bilder mig ind, at jeg ofte ved hvad der kan trykke og bekymre dig – for jeg har jo selv været der. Hvis du har lyst, ville jeg nyde at dele stomilivet med dig. Kun sammen bliver vi klogere.

Jeg har hen over de sidste par uger delt mine råd med dig, om hvordan du gør livet sundere og nemmere – og du er naturligvis mere end velkommen til at være med. 

Følg mig på vores Facebook side her og del rigtig gerne med andre, der kan have gavn af rådene, så vi hjælper hinanden.

Jeg vil gerne dele med jer, hvad mine erfaringer er ift. at slanke sig, når man har stomi. Vi ønsker jo ikke at ende med en forstoppelse. Jeg er ikke diætist, men stomist, og jeg skal tænke på min mad. Jeg vil dele mine tips med dig.

Se med her i videoen, hvor jeg deler gode råd med dig, laver en god og stomi-venlig salat og tager dig med på en løbetur.

Kærlig hilsen

Pia, stomist og sygeplejerske hos ConvaTec. 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Esteem™+ Convex sortimentet

Esteem+ Soft Convex Urostomy Front

Esteem™+ Soft Convex

En blød og let konveks, der skaber det rette pres omkring stomien og hjælper klæberen med at hæfte skånsomt men sikkert, hvilket minimerer lækage.

Esteem + Flex Convex - Flexible convex one-piece bag with closed base

Esteem™+ Flex Convex

Esteem™+ Flex Convex kombinerer komfort og fleksibilitet for dig, der har brug for en konveks hudplade. En konveks hudplade sørger for at skubbe stomien frem og holde eventuelle hudfoldere væk fra stomien, så den lettere kan bandageres. 

Esteem+_Ileo_Convex

Esteem™+ Firm Convex

Esteem™+  Firm Convex posen er fleksibel, diskret, sikker og komfortabel. Hudklæberen er udviklet, så den klæber godt på både tør og fugtig hud. Den forstansede, konvekse hudplade giver et betydeligt og fast tryk tæt på stomien

Er konveksitet det rette valg for dig?

  • Oplever du lækage ved stomiposen?
  • Leder du efter et posesystem, der giver dig både tryghed i hverdagen og en fleksibilitet, der passer til din krop og dine bevægelser?
  • Er du ikke sikker på, hvad konveksitet er eller om det er det rette valg for dig? 

 

Kontakt altid sundhedsfagligt personale som f.eks. en læge eller en sygeplejerske, hvis du har spørgsmål til eller bekymringer omkring din helbredstilstand.

Intet af det som er offentliggjort på vores website skal betragtes som medicinsk rådgivning.