me+ recovery hjælper dine patienter videre

me+ service og støtte

me+ recovery er en genoptræningsprogram i tre faser, der primært fokusere på core-muskulaturen, balance og blide bevægelser, der forbereder borgeren på at komme tilbage til sit normale liv med arbejde, fritidsaktiviteter og daglige gøremål. 

 

Grøn fase 1 er for nyopererede. Øvelserne kan udføres i sengen, og kan påbegyndes 3-4 dage efter operationen. Efter gennemførsel af denne fase tilmelder borgeren sig en gratis genoptræningssession med  vores fysioterapeut, hvor Blå fase 2 gennemgås og udleveres.

Blå fase 2 bygger videre på øvelser i Grøn fase 1. Der vil være liggende, siddende og stående øvelser. Er en borger opereret flere år tilbage, men ønsker at genoptræne eller styrke sin core, så er denne fase en god start. Borgeren kan tilmelde sig en gratis genoptræningssession med vores fysioterapeut. 

I Lilla fase 3 stiger niveauet og sværhedsgraden lidt. Bevægelserne er tilpassede træningsøvelser. Har borgeren været på en genoptræningssession, vil denne automatisk få udleveret Lilla fase 3.

Til programmet hører også en Patienthåndbog, som er en introduktion til programmet, og en Genoptræningsdagbog, hvor borgeren kan notere mål, øvelser og fremskridt.

 

Du kan henvise borgeren til programmet ved at udlevere Patienthåndbogen, Grøn fase 1 og genoptræningsdagbogen på hospitalet efter borgerens stomioperation. 

 

Ønsker du at modtage udleveringmaterialer eller høre mere om me+ recovery, så kontakt din lokale ConvaTec Produktspecialist eller ring til ConvaTec administration på tlf. 48 16 74 74.

En god, veltilpasset og motiverende genoptræning er vigtig for patienten for at komme tilbage til sit normale liv. Vi opfordrer til at leve et sundt og aktivt liv, da det har mange sundhedsfremmende fordele. Et aktivt liv kan...

Reducere risikoen

- for at udvikle hernie

"Genoptræning af mave og core er vigtig, men det er også vigtigt at vide, hvordan man som stomipatient genoptræner korrekt, for ikke at lægge unødigt pres på maven indefra"

Reducere risikoen

-  for andre kroniske lidelser, depression og angst

"Fysisk aktivitet gavner patienternes generelle sundhed og velbefindende"

Hjælper

- patienten i den generelle helingsproces efter operation

"Det gavner patienten at komme hurtigt ud af sengen og bevæge sig rundt efter endt stomioperation"

Forbedre

- selvtillid, velvære og livskvalitet

"Med motivation og støtte til bevægelse kan patienten udvikle sig hurtigere og komme tilbage til sit normale liv. Stomien sætter oftest ikke begrænsningerne, det gør sindet"