Opløs og nedbryd biofilm

AQUACEL® Ag+ Extra ™

MORE THAN SILVER™ - Opløs og nedbryd biofilm

AQUACEL® bandager

Opløs og nedbryd biofilm med vores banebrydende teknologi

MORE THAN SILVER-teknologien er specifik skabt til at vinde kampen mod biofilm og indeholder tre komponenter; ioniseret sølv sammen med en surfaktant og et metalkelator, som arbejder sammen om at give en overlegen*26 biofilmnedbrydende behandling.

I deres retningslinjer for diagnosticering og behandling af biofilminfektioner fra 201427 anerkendte European Society for Clinical Microbiology and Infectious Diseases biofilm som en væsentlig årsag til kroniske sårinfektioner.

Desuden udtrykte selskabet et presserende behov for forskning med henblik på at forbedre forebyggelse og behandling af biofilminfektioner, herunder forskning i kelatorer og disses evne til at gøre biofilmen mere modtagelig for behandling.27

Aquacel Ag+ More Than Silver.PNG

Forenet i kampen mod biofilm

Biofilm udvikles med større sandsynlighed, hvis håndteringen af sårvæske er dårlig.28 Hydrofiber™ -teknologien arbejder sammen med MORE THAN SILVER™ -teknologien om at absorbere og fjerne sårvæske og opløst EPS og bakterier og hjælper således med at håndtere fugtigheden i såret og understøtte heling.29

 

 

 

Forenet i kampen mod biofilm.PNG (1)

 

* Sammenlignet med AQUACEL™ Ag+ Extra™ -bandagen og andre konkurrerende bandager, der kun indeholder sølv: ACTICOAT™ 7 og SILVERCEL™ ikke-klæbende bandager.

Biofilm.jpg (1)

 Hvis du ønsker at vide mere om AQUACELAg+ Extrabandagen, eller ønsker du at få et besøg af din lokale ConvaTec-produktspecialist, kan du ringe til vores kundeservice tlf. 4816 7474.

 

AQUACEL_Ag Plus dressings2_L-9237_lores.jpg